Nazad

DS Vranje se ograđuje od Pejića

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 07.02.2013 - 20:49

Gradski odbor Demokratske stranke u Vranju ograđuje se od otvorenog pisma koje je član Predsedništva te stranke Slobodan Pejić uputio direktoru RTV-a Zoranu Veličkoviću.

Najuže rukovodstvo DS-a Vranje

Goran Stefanović, lider vranjskih demokrata, za OK Radio kaže da on pismo nije video, niti da je o tome obavešten u stranci, već da je za taj slučaj saznao iz medija.

– Apsolutno sam iznenađen tim dopisivanjem, jer me niko, pa ni Pejić, o tome nije obavestio.

Mogu da kažem da se Gradski odbor demokrata u potpunosti ograđuje od svih izrečenih stvari u toj prepisci.

Ne želim da kažem da je Pejić pogrešio, niti da je u pravu, ali svakako ću obavestiti centralu stranke, s obzirom da se Slobodan Pejić potpisao kao član Predsedništva.

Mislim da je ovde reč o isključivo njegovom ličnom utisku i mišljenju i mi sa tim nemamo ništa.

Stav stranke o RTV-u izneli smo javno, a nikako mi se ne sviđa sada ovo međusobno prepucavanje saopštenjima – kaže Stefanović.

U otvorenom pismu, Pejić je Veličkoviću napisao da ta kuća ne izveštava objektivno i korektno o dešavanjima u okrugu.

On je na kraju podsetio da RTV finansiraju i građani koji nisu glasali za, kako je napisao, “njihovog trenutnog mentora iz vladajuće koalicije”.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: