Nazad

DSS demantovao sam sebe

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 31.05.2013 - 15:16

Samo nekoliko sati posle prvog, DSS u Vranju u petak je izdao i drugo saopštenje za javnost, u kome se demantuje prethodno.

Čelnici DSS-a u Vranju

- U cilju objektivnog informisanja javnosti potvrđujemo da saopštenje prosleđeno medijima u ime Gradskog odbora DSS-a Vranje nije relevantno i ne predstavlja stav Privremenog gradskog odbora DSS-a - kaže se u najnovijem obraćanju javnosti iz DSS-a.

Prvo saopštenje za javnost te stranke ocenjeno je kao “izraz samovolje pojedinca bez ikakvog integriteta i legitimiteta”.

- Prethodno saopštenje sračunato  kako na ostvarenje ličnih interesa, tako i na diskreditovanje jedinstvene i apsolutno revitalizovane DSS u Vranju - kaže se u novom saopštenju iz DSS-a.
                                                              
Najnovije saopštenje potpisali su u ime Političkog saveta Privremenog odbora Pedrag Savić, Đorđe Dedinac i Miroslav Mihailović.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: