Nazad

DSS: Nikoliću, trajaćemo još 200 godina

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 31.05.2013 - 12:54

Povodom izjave narodnog poslanika Dragana Nikolića (SNS) „da DSS više ne postoji“ oglasio se i gradski odbor te stranke u Vranju.

Čelnici DSS-a u Vranju

U saopštenju za javnost  DSS ocenjuje da je Nikolićeva izjava neprimerena ne samo sa političke već i sa moralne i ljudske strane.

Koštuničine pristalice navode da su ljudi iz SNS-a u Vranju vrlo brzo zaboravili na „neospornu činenjicu“, „da nije bilo DSS niti bi danas Tomislav Nikolić bio predsednik Srbije, niti bi SNS bio deo republičke Vlade, niti bi danas oni bili deo vladajuće većine na lokalu“.  

U saopštenju se navodi i to da pošto SNS traži odbornički mandat odbornika Bobana Pešića i ističe da preotimanje tog mandata predstavlja prekrajanje izborne volje građana Vranja, šta za SNS predstavlja preotimanje odborničkih mandata DSS-a?

Podsetimo, četiri odbornika DSS-a predvođeni predsednikom odbora Dejanom stanojevićem pre dva meseca prešlo je u SNS.  

- Ako za njih jedan njihov predstavlja prekrajanje izborne volje građana Vranja, onda preotimanje četiri naša odbornička mandata predstavlja itekako prekrajanje izborne volje građana Vranja.

Ako se SNS vrati mandat koji je odneo Boban Pešić onda će morati i oni da vrate naše odborničke mandate.  

DSS postoji već duže od 20 godina i postojaće još narednih 200 godina, za razliku od utopijskog projekta plovnog kanala Dunav-Morava - Solun koji nikada neće biti izgrađen –  kaže se u saopštenju Gr. O. DSS-a u Vranju.  
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: