Nazad

Dvogodišnja DEVOJČICA PREMINULA nakon što joj je pozlilo na VLASINI

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 16.08.2019 - 14:53

Vranje - Dvogodišnja devojčica preminula je jutros u Zdravstvenom centru u Surdulici nakon što joj je sinoć pozlilo na Vlasinskom jezeru, ali su roditelji morali sami da je transportuju do najbliže zdravstvene ustanove jer su lekari hitne pomoći rekli da ne mogu da dođu na lice mesta.

Detetu pozlilo na Vlasini. Foto: D. Ristić/OK Radio

Kako  prenosi Blic, u ZC Surdulica, i pored napora lekara, devojčica je izgubila borbu sa životom, a uzrok smrti će utvrditi obdukcija.

Nakon što je devojčici pozlilo, roditelji su pozvali Hitnu pomoć u Crnoj Travi gde im je rečeno da ne mogu da izađu na tere
n, dok im je u Surdulici u ovoj službi preporučeno da sami transportuju devojčicu do najbliže ambulante jer "trenutno nemaju vozilo koje bi mogli da pošalju".

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
goran
16.08.2019. , 16:33
Jel ovo moguce nemogu da verujem sta citam . Hvala bogu sto ne zivim u Srbiju.
miro
16.08.2019. , 20:07
bitno je da je u beogradu najmoderniji klinicki centar-koji sluzi samo beogradjanima a placa srbija -gde u unutrasnjosti ne postoji ni najosnovnija zdravstvena zastita-stariji vec umiru masovno-ali je velika tuga za ovakvu decicu
Emil
18.08.2019. , 13:48
Dolazim ginekologu zorane stankovicu dete zamalo bese gotovo bugarin bosilegrad