Nazad

Edukacija za bezbedniji saobraćaj

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 10.09.2012 - 10:58

Na teritoriji Grada Vranja u toku je akcija „Škola“ koju sprovode policijski službenici PU u Vranju i to pored svih osnovnih i srednjih škola.

Ilusztracija
Goran Filipović, samostalni policijski inspektor, za OK Radio kaže da je cilj ovakvih akcija upoznavanje dece, ali i vozača, sa pravilima u saobraćaju, jer praksa pokazuje da je nesavesnost prisutna i kod jednih i kod drugih. 
 
Svakog dana, počevši od 1. septembra, od 07 do 20 sati, po jedan policijski  službenik biće u blizini škola i  ukazivaće na greške koje čine pešaci  i vozači. 
 
Po Filipovićevim rečima, ovih dana očekuje se sprovođenje još jedne akcije, pod nazivom „Limun“, u kojoj će direktno učestvovati deca i vozaču  koji načini prekršaj dati jedan limun, dok je za vozače koji poštuju saobraćajna pravila, obezbeđena po jedna jabuka. 
 
Akcija će trajati do 15. septembra.  

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: