Nazad

Eržika Antić pojačala SNS

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 18.09.2013 - 10:38

Direktorka Zavoda za javno zdravlje u Vranju i dugogodišnja članica URS-a Eržika Antić prešla je u SNS.

Antić

Kako je rekla za OK Radio, politička ideologija te stranke je trenutno najbliža njenim shvatanjima, te je to bio razlog političkog transfera.

– Mislim da je taj politički potez trenutno najbolji za mene. Ideologija i stavovi koje zastupaju naprednjaci su sada najbliži meni.

Ovaj politički transfer nema veze sa funkcijom koju obavljam, dakle nije u pitanju moja fotelja i želja za sedenjem u njoj – kaže Antićeva.

Pre nego što je naprasno zaključila da su joj političke ideje Srpske napredne stranke veoma bliske, Eržika Antić bila je istaknuti član Ujedinjenih regiona Srbije punih pet godina.

– Čuo sam za taj prelazak, ali se još uvek nisam video sa koleginicom. Sešćemo da porazgovaramo kao ljudi, ali u svakom slučaju URS ne bi trebao da trpi bilo kakve posledice njenim odlaskom.

Takve stvari su za mene postale irelevantne, jer sam se već navikao na političke transfere. Ovo je Srbija – kaže Uroš Trajković, predsednik GrO URS i dodaje da je sud javnosti taj koji će da proceni da li je Antićeva iz URS-a prešla u SNS kako bi sačuvala direktorsku fotelju.

Pre URS-a, Antićeva je bila član Demokratske Alternative Nebojše Čovića, a zatim i kandidat za poslanika PUPS-a.

Aleksandar Stojković

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: