Nazad

Eržika i "Minex" zvanično u SNS-u

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 25.09.2013 - 13:40

Direktorka Zavoda za javno zdravlje u Vranju Eržika Antić i vlasnik “Minex”-a, privatnik Zoran Stoiljković i zvanično su predstavljeni kao novi članovi GrO SNS u Vranju.

Antićeva, Nikolić, Stoiljković

Narodni poslanik Dragan Nikolić je izjavio da SNS u Vranju nastavlja sa osnaživanjem stranke i pored, kako je kazao, „pokušaja raznih centara moći da stranku oslabe“.

– Naš najveći greh je što smo 28. aprila pobedili koaliciju oko SPS-a i sada plaćamo taj ceh.Istina je na našoj strani, a gde je istina tu je i pravda.

Mi smo stranka kojoj svakodnevno pristupaju novi članovi, ljudi koji su se apsolutno u svojoj profesiji dokazali, godinama radeći određene poslove i koji su u SNS prepoznali snagu, ideju i puno toga što do sada na političkoj sceni u Srbiji nije postojalo.

Sa zadovoljstvom saopštavam da je GrO sada pojačan i dolaskom u naše redove doktorke nauka Eržike Antić, koja je bila i ostaće direktorka Zavoda za javno zdravlje i privrednika Zorana Stoiljkovića, predsednika udruženja „Klaster“.

Njih dvoje su prepoznali da u SNS mogu svoje ideje i stavove da ostvare i zato su danas sa nama – kaže Nikolić.

Direktorka ZZJZ Eržika Antić saopštila  je da je SNS-u pristupila, jer je uvidela „da je to opcija koja će da pobedi“.

– Srpska napredna stranka je opcija koja će da pobedi i koja uvek pobeđuje na našoj političkoj sceni, s obzirom na jake resurse, jak potencijal i kapacitet. Nadam se da ćemo uvek pobeđivati – kaže Antićeva, ne precizirajući na koju pobedu misli.

Preduzetnik Zoran Stoiljković kaže da je pratio rad svih stranaka i da je baš u SNS-u prepoznao prave kvalitete.

– Srpska napredna stranka je napravila najveći pomak u poslednjih pet, šest godina i zbog toga sam odlučio da se učlanim u tu stranku. Ono što je za mene najinteresantnije je da je stvorena politička klima da može da se pristupi privrednim reformama koje su nedostajale u ovoj zemlji.

Pre svega mislim na povećanje zaposlenosti, prvenstveno u proizvodnom sektoru. Sada mogu da se čuju problemi privrednika, a nadam se da će biti i rešeni – kazao je Stoiljković.

Aleksandar Aca Stojković
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: