Nazad

Filmska revija ZA MILJANU

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 08.07.2018 - 11:10

Grupa za bezbednost i humanost iz Vranja, u saradnji sa Galerijom Narodnog muzeja, organizuje reviju ruskih filmova, u sklopu akcije prikupljanja pomoći za Miljanu Ristić Stanković.

Miljana mora da nastavi lečenje FOTO: Facebook
Revija će biti održana od 9. do 13. jula u Galeriji Narodnog muzeja, a sve projekcije filmova počinju od 20.30 časova.
 
Kako navode organizatori, ulaz se neće naplaćivati, a svi dobrovoljni prilozi koji budu prikupljeni, biće uplaćeni za lečenje Miljane Ristić Stanković
 
Porodica Miljane Ristić Stanković navodi da doktori za sada uspevaju da stabilizuju Miljanu, ali njeno zdravstveno stanje se menja iz dana u dan, a dalje lečenje je dovedeno u pitanje.
 
Nakon uspešne transplantacije, obavljene u oktobru prošle godine na klinici u Londonu, MIljana se uspešno oporavljala.
 
Marko Stanković, njen suprug, napisao je na Fejsbuku da je nažalost sredinom marta došlo do komplikacija i da su morali ponovo da odu u London.
 
Svi koji žele da pomognu mogu to da urade uplatom na namenski dinarski račun 160 - 469670 - 88, ili slanjem SMS poruke sa sadržajem 304 na 3030.
 
Program revije ruskih filmova možete pogčedati ovde.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: