Nazad

Fitnes kamp u Hanu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 10.06.2013 - 14:03

Opština Vladičin Han po prvi put ove godine u vreme letnjeg raspusta organizuje besplatan letnji fitnes kamp na Sportskom centru ,,Kunjak“.

Bazen na Kunjaku u Vladičinom Hanu

Kamp, prema najavi nadležnih, podrazumeva aktivno sprovođenje raspusta i slobodnog vremena na otvorenom kako dece tako i odraslih.

Sve aktivnosti u okviru kampa biće besplatne.

Dragoslav Đorđević iz Fonda za sport i rekreaciju u opštini Vladičin Han kaže da će u fitnes kampu biti angažovani profesori fizičkog vaspitanja sa evidencije NSZ.

- Oni će sa decom raditi vežbe korektivne gimnastike, a organizovaće i školu sportova u zavisnosti od interesovanja učesnika fitnes kampa.

Novina je da će ove godine na bazenu koji radi u okviru ovog sportskog centra biti organizovana škola plivanja, koja je takođe besplatna – objašnjava Đorđević.

Prema njegovim rečima u kampu će vežbati deca od 10, ali i odrasli do 60 godina.

- Cilj nam je da privučemo što veći broj dece da se bave sportom. Svi su dobrodošli, ovo je ujedno prilika da na jednom mestu vežba cela porodica - napominje on.  

Prijavljivanje za fitnes kamp i školu plivanja je do 20. juna, a prema najavama učesnici kampa vežbaće na livadi pored bazena.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: