Nazad

GALA KONCERT za finale Letnjeg kampa

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 09.07.2018 - 11:04

U organizaciji Instituta za umetničku igru, Četvrti Međunarodni letnji kamp za umetničku igru – Summer Dance camp Vranje 2018, završiće se u utorak 11. jula Gala koncertom u Domu vojske Vranje

Polaznici iz četiri države Balkana FOTO: Institut za umetničku igru
Ove godine, seminar su pohađali polaznici iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Makedonije, tokom koga su se održavali časovi klasičnog baleta i repertoara klasičnog baleta, časovi savremene igre i repertoara savremene igre i afro plesa.
 
Predavanja su držali Bahram M. Juldašev (Rusija/Slovačka), Lidija Pavlović (Srbija), Justyna Kalbarczyk  (Poljska), Vladimir Čubrilo (Srbija), Mbulelo Ndabeni (Velika Britanija) i korepetitor Ana Spremić (Srbija).
 
Letnji kamp traje deset dana a rezultati ovogodišnjeg rada biće javno prikazani u okviru Gala koncerta u Domu vojske Vranje, 10. jula sa početkom u 20 časova u kome učestvuju svi polazanici.
 
Letnji seminar za umetničku igru u Vranju namenjen je učenicima osnovnih i srednjih baletskih škola, plesnim školama i klubovima, studentima Instituta za umetničku igru i profesionalcima s područja Srbije i regiona.
 
Summer Dance camp Vranje 2018. održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, uz podršku Grada Vranja, Fakulteta za inženjerski menadžment u Vranju, Doma vojske i Doma učenika srednjih škola u Vranju.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: