Nazad

GEJ PARADA u Gornjoj čaršiji!

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 11.09.2019 - 11:30

U Gornjoj čaršiji u Vranju u sredu bi trebalo da bude organozovan javni skup koji se odnosi na zaštitu ljudskih prava, saznaje OK Radio.

Trg u Gornjoj čaršiji FOTO: OK Radio

Iz Policijske uprave Vranje našoj redakciji je potvrđeno da je skup uredno prijavljen i da su na terenu policijske snage za obezbeđenje, ali nisu mogli da nam daju više podataka.

 

U međuvremenu, sa lica mesta saznajemo da se radi o gej paradi koja bi trebalo da se održi na tregu u Gornjoj čaršiji.

 

Kako nezvanično saznajemo, skup je za 11:30 prijavila „Inicijativa mladih za ljudska prava“, organizacija koja nema sedište u Vranju.

 

U Gornjoj čaršiji se u ovom trenutku nalazi više automobila i nekoliko „marica“ i dvadesetak policajaca, saznajemo na licu mesta.

 

Još uvek nema nikakvih aktivnosti, ali se očekuje da se desi javna manifestacija vezana za najavljeni skup

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
novica
12.09.2019. , 09:13
Pisete o svemu i svacemu, a o aktivnostima pahomija, tomislava gacica, nista,..i vi ste saucesnici svega sto se slabo desava u vranju i okolini,..slobodno i nezavisno novinarstvo, ..jadno li si ,..
Mina
13.09.2019. , 13:55
Kako nema?? Pa oni su organizovali za ove pedere sto pisu kazne obicnom narodu, a mafijase pozdravljaju na ulici, uvlace im se u dupe i zataskavaju slucajeve. Dakle ima skupa a vi idite da ih intervjuisete. Pitajte ih koliko primaju, kako primaju i gde im stavljaju to sto primaju