Nazad

"Geox" počeo da zapošljava

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 14.12.2012 - 13:33

Italijanski proizvođač obuće „Geox“ prva upošljavanja u Vranju najavljuje već početkom aprila 2013. godine za 20 pravnika i ekonomista u administraciji i 150 obućara u proizvodnji.

Ilustracija

Oni će raditi u Industrijskoj zoni, u iznajmljenom prostoru.
 
Dragana Nakić iz Nacionalne službe za zapošljavanje, direktno zadužena za saradnju sa „Geox“-om, kaže da su ove nedelje obavljeni razgovori sa potencijalnim kandidatima.

- Radi se o diplomiranim ekonomistima i pravnicima sa radnim iskustvom do pet godina i poznavanjem engleskog jezika.

Sa njima je neposredno razgovarao i predstavnik „Geox“-a, koji im je predočio šta kompanija radi i koje su obaveze zaposlenih.

Utisci o kandidatima su bili pozitivni  – kaže Nakićeva.

Konačno testiranje kandidata biće obavljeno februara naredne godine u prisustvu predstavnika te kompanije.

Prema njenim rečima kompanija je na više internet portala objavila potrebu za radnicima obućarima, ekonomistima i pravnicima koji će raditi u pogonu „Geox“-a u Vranju.

- Selekcija kandidata koji će raditi direktno u proizvodnji biće obavljena u februaru i martu.

„Geox“ će sa angažovanjem radnika nastaviti u 2014. kada je planirano upošljavanje 750, a 2015. i ostatak do 1.250 radnika,  koliko će ukupno raditi u „Geox“-ovom pogonu u Vranju – kaže Nakićeva.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: