Nazad

GIMNAZIJA: Glasanje za SAVREMENI KUTAK

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 25.11.2018 - 11:13

Gimnazija “Bora Stanković” iz Vranja konkurisala je za program Vojvođanske banke pod nazivom “Odgovorno u zajednici”, sa projektom “Savremeni kutak”.

Gimnazija u Vranju. Foto: S.Tasić/OK Radio

Ideja je da škola dobije kutak u kome će učenici između ostalog moći da se relaksiraju, druže i uče.

- Svi smo svesni činjenice da se nalazimo u vremenu gde internet predstavlja najpristupačniji i najpraktičniji izvor informacija, upravo iz tog razloga smo došli na ideju da  napravimo savremeni kutak za učenike.

Pored kompjutera i ostalih digitalnih i savremenih sredstava, kutak bi činile i razne društvene i interaktivne igre za poboljšanje intelektualnih sposobnosti naših učenika, te bi oni u prijatnom i pre svega zdravom okruženju birali školu pre ulice i društvenih mreža.

Na taj način bi pored navedenih sposobnosti, mladi postali socijalizovaniji, organizovaniji, savesniji i odgovorniji.

Škola više ne bi predstavljala samo problem i oblik stresa, već mesto zabave, kreativnosti i druženja
- navodi se u projektu.

Glasanje traje do 25. novembra. Potrebno je samo da se ulogujete i date svoj glas projektu “Savremeni kutak” na https://www.odgovorno.rs/project/savremeni-kutak

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: