Nazad

GIMNAZIJA: Ideologije nekad i sad

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 25.05.2018 - 09:06

Učenici Gimnazije “Bora Stanković” iz Vranja scenskim nastupom “Ideologije nekad i sad”, za kraj školske godine na orginalan način predstavili su ono o čemu su učili na časovima sociologije.

Maturanti na sceni. Foto: Gimnazija

Direktorka Gimnazije Suzana Mišić Stanković, kaže da su jedna  sjajna  generacija  maturanata i jedno od najboljih odeljenja u Gimnaziji, na  najbolji  mogući  način  održali  poslednji  čas  socilogije  i prezentovali  kako usvojeno gradivo može  biti  na jedan kreativan i originalan način primenjljivo .

“Ideologije  nekad i sad” kroz  scenski  pristup  pokušali su da ožive  učenici u sardnji sa profesorkom sociologije Tanjom  Nedeljković.

- Prepoznali smo  ideologije  liberalizma, konzervativizma, socijalizma, fašizma sve do anarhizma.

Poslednji  čas  je pokazao  njihovu spremnost , zrelost i stav o usvojenom i naučenom gradivu.

Na ovaj  način  su se maturanti  oprostili  od svojih profesora i potvrdili zajednički rad, trud i zalaganje, kao i da škola jeste  mesto za kreativne ideje, a čas je mogućnost da učenici pokažu i iznesu  svoja razmišljanja i drugačiji pristp koji podrazumeva inovativnost
- ukazuje profesorka Nedeljković.

U  prepunoj  sali  Gimnazije maturanti  su priredili  jedno lepo i nesvakidašnje iznenađenje profesorima i  učenicima za kraj svog školovanja u ovoj ustanovi.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: