Nazad

Goran Đorđević ipak na čelu Direkcije

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 19.02.2013 - 14:50

Diplomirani ekonomista Goran Đorđević (SNS) od srede će biti novi direktor Direkcije za izgradnju grada Vranja.

Đorđević

Reč je o očekivanoj promeni na čelu Direkcije, a narodni poslanik SNS-a Dragan Nikolić rekao je da će ostavka dosadašnjeg direktora Nebojše Nikolića biti prihvaćena na sednici Skupštine.

 – Želim opet da kažem da smo zadovoljni radom dosadašnjeg direktora Direkcije i ništa mu ne zameramo.

On će od sutra obavljati funkciju pomoćnika direktora, dok na njegovo mesto dolazi Đorđević koji će podneti ostavku na mesto člana Gradskog veća – kaže Nikolić.

Goran Đorđević će do srede obavljati funkciju člana Gradskog veća zaduženog za privredu, a na njegovo mesto dolazi direktor „Megal“-a iz Bujanovca Dragoljub Kostić.

– Reference koje su preporučile Kostića za ovu važnu funkciju su njegov dugogodišnji rad i veliko iskustvo generalnog direktora.

Najviše od svega je što je uzeo „Megal“ u momentu kada je bio na izdisaju i od njega napravio respektabilnu firmu – kaže Nikolić.

Budući direktor Direkcije Goran Đorđević izjavio je da će mu prioritet u radu biti realizacija komunalnog programa, ali i racionalizacija postojećih službi u okviru tog javnog preduzeća.

–Smatram da trenutno parking servis u gradu ne funkcionše kako bi trebalo i pobrinuću se da to dovedem u red, kada je reč o rentabilnosti.

O daljim projektima i planovima govoriću čim se budem upoznao kompletno sa funkcionisanjem Direkcije – naglasio je Đorđević.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: