Nazad

Grad donirao 70 AUTO SEDIŠTA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 16.11.2018 - 10:25

U organizaciji Saveta za bezbednost saobraćaja grada Vranja u velikoj sali Skupštine održana je akcija podele 70 dečjih auto sedišta.

Akcija u Skupštini Vranja. Foto: vranje.org.rs

Tom prilikom predstavnici Agencije za bezbezbednost saobraćaja održali su obuku roditeljima za pravilno korišćenje sedišta.

Zamenik gradonačelnika Nenad Antić,
izrazio je zadovoljstvo zbog  održavanja ove akcije posvećene deci.

- Grad već četvrtu godinu za redom deli besplatna auto sedišta za decu i krajnji nam je cilj  da  za svako novorođeno dete obezbedimo auto sedište.

S obzirom da su istraživanja pokazala da samo 40 odsto roditelja koriste ovaj vid zaštite, ovom prilikom apelujem da se auto sedišta obavezno koriste u cilju povećanja bezbednosti dece u saobraćaju
- rekao  je Antić.

Marijana Jovanović iz Agencija za bezbednost saobraćaja istakla je da je cilj ove akcije edukacija roditelja za pravilno korišćenje auto sedišta i da je veoma važno da se uvek koristi, kako bi se deca zaštititila na pravi način.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sasa
16.11.2018. , 20:50
Za tu podelu gde ste informisali gradjane ili to ko koga ima