Nazad

Grad organizovao PRIJEM ZA STUDENTE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 04.01.2021 - 13:32

Zamenica gradonačelnika Zorica Jović i gradski većnik Bojan Kostić priredili su prijem za najbolje studente u 2020. godini sa teritorije grada Vranja.

FOTO: vranje.org.rs

Prisutnima se najpre obratila Zorica Jović, zamenica gradonačelnika.

- Čast mi je da mogu da vas pozdravim i ove godine u ime gradskog rukovodstva.

U cilju poštovanja propisanih mera
, danas smo se okupili u manjem broju i organizovali druženje samo sa studentima sa najvišim prosekom.

Sa nagrađivanjem najuspešnijih studenata, lokalna samouprava počela je 2017. godine sa ciljem ukazivanja posebne podrške mladim uspešnim ljudima.

Želim vam puno uspeha u dasljem školovanju i da se nakon završetka fakulteta vratite i
stečeno znanje primenite ovde u Vranju
- istakla je zamenica gradonačelnika.

Nakon toga, Bojan Kostić, gradski većnik dodao je da gradsko rukovodstvo značajna sredstva ulaže u obrazovanje, jer je ova oblast jedna od najvažnijih za razvoj i unapređenje društvene zajednice.

- Ovo je četvrta godina za redom, kako se na ovaj način pruža podrška najboljim studentima, i ova praksa će biti nastavljena i u narednom periodu.  Na vama je da svoje znanje iskoristite na najbolji mogući način, da nađete svoje mesto u društvu i doprinesete razvoju društvene zajednice - rekao je Kostić.
 
U ime nagrađenih studenata gradskom rukovodstvu se na podršci zahvalila Anđela Protić, student Pedagoškog fakulteta u Vranju.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: