Nazad

Grad Vranje proglasio VANREDNU SITUACIJU (VIDEO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 29.06.2020 - 14:08

Gradonačelnik Slobodan Milenkovića objavio je da je grad Vranje uveo vanrednu situaciju na teritoriji grada.

Uvođenje vanredne situacije preporučio je Gradski štab za vanredne situacije, što je gradonačelnik Milenkovič prihvatio i potpisao odluku.
 
- Zbog ocene ZZJZ Vranje da je epidemiološka situacija na teritoriji Pčinjskog okruga i grada Vranja nestabilna i teška, jer je došlo do inficiranja i obolevanja velikog broja sporadičnih slučajeva, koji su se proširili na porodična epidemijska javljanja, danas smo proglasili vanrednu situaciju na teritoriji grada Vranja - izjavio je Milenković.
 
To znači da će lokalna samouprava pooštriti sve epidemiološke mere koje su u nadležnosti lokalne samouprave, a koje je propisao ZZJZ Vranje, kao i mere koje je proglasio Krizni štab Reublike Srbije.
 
- Ove mere podrazumevaju pojačanje nadzora nad radom i sprovođenjem mera u gradu, kao šro su socijalna distanca, nošenje zaštitnih maski na otvorenom i zatvorenom prostoru, kao i okupljanje ljudi.
 
Ograničenja rada ugostiteljskih objekata, za sada nema - rekao je gradonačelnik.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: