Nazad

Gradonačelnik Milenković: Činimo sve i POBEDIĆEMO POŠAST (VIDEO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 19.03.2020 - 13:30

Lokalna samouprava čini sve da se spreči širenje virusa COVID-19, izjavio je u obraćanju građanima gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković.

Milenković se zahvalio svim građanima na disciplini i poštovanju pripisanih mera tokom proteklih dana od kako je uvedeno vanredno stanje u Srbiji.
 
Ova pandemija, koja je proglašena od strane Svetske zdravstvene organizacije,  pogodila je i naš grad, kazao je on.
 
- Potvrđen je prvi slučaj, pacijent je trenutno na Infektivnoj klinici Kliničkog centra u Nišu i oseća se dobro.
 
I u narednom periodu, sporovodićemo sve mere koje su neophodne za sprečavanje širenja virusa.
 
To podrazumeva čišćenje ulica dezinfekcionim sredstvima dva do tri puta dnevno i na taj način želimo da delujemo i preventivno – kazao je gradonačelnik.
 
On je kazao i da je gradska Apoteka dobro snabdevena i da ima dezinficijenasa i gelova za ruke, a tokom današnjeg i sutrašnjeg dana se očekuje da stignu i rukavice i medicinski alkohol.
 
Za dva do tri dana stićiće i maske, dodao je Milenković.
 
- Želim da vas uverim da mi, kao lokalna samouprava, činimo sve  i poštujemo mere Vlade Republike Srbije koje sprovodimo na terenu.
 
Želim da vas uverim da ćemo ovu pošast koja je zadesila ceo svet, uspeti da pobedimo.
 
Živelo Vranje, živela Srbija – poručio je u svom obraćanju Slobodan Milenković.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Ja
19.03.2020. , 19:16
Koje ulice? Jedna dve u centru grada,a sta je s ovim ulicama u naseljima. Pune su dece koja se igraju po ceo dan i ljudi koji se setaju po ceo dan. A VANREDNO STANJE. Neko postuje i sedi kuci a neki samo setaju i uzivaju. Dodjite u rasku da vidite rome,razmileli se. Haos.pa hocemo da sprecimo sirenje virusa. Sedimo kuci. SVI. CISTIMO SVE ULICE. A neki samo neki a neki ne.