Nazad

GRADSKO VEĆE: Usaglašena cena ulaznica na ZATVORENOM BAZENU

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 17.09.2018 - 12:01

Na 138. sednici Gradskog Veća kojom je predsedavao gradonačelnik dr Slobodan Milenković usvojen je Nacrt rešenja o o otuđenju uz naknadu u novcu, javnog građevinskog zemljišta u svojini grada Vranja radi ispravke granica susedne katastarske parcele, kao i Nacrt odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije u naselju Donji Asambair 2.

Sa današnje konferencije. Foto: S.Tasić

Zorica Jović, portparol Gradskog Veća, kaže da je prihvaćen Nacrt odluke o pokretanju postupka pribavljanja nepokretnosti u javnu svojinu grada Vranja neposrednom pogodbom.

- Nepokretna imovina za koju se pokreće postupak pribavljanja su lokali koje u svojini poseduje Građevinska direkcija Srbije u Vranju, na lokacijama u Ulicama Viktora Bubnja i Neznanog junaka.

Ponuđena prosečna cena je 300 evra po metru kvadratnom, sa ponudom da se kupoprodajna cena isplati u 60 jednakih mesečnih rata.

Usvojen je i Nacrt godišnjeg programa zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta grada Vranja za 2018. godinu i prihvaćena je Odluka Nadzornog odbora JP ,,Uprava Banje“ Vranjska Banja sa cenovnikom korišćenja usluga pokrivenog bazena i višenamenske balon sale u Vranjskoj Banji.

Ovom odlukom snižene su cene, pa  tako cena  za odrasle iznosi 200 dinara, za decu do 15 godina 100, dok je za mališane uzrasta  do 7 godina ulaz besplatan.

Cena izdavanja balon sale po satu je 1.800 dinara
- dodaje Jovićeva.

Na današnjoj sednici Gradskog veća obrazovana je i Komisija za utvrđivanje osnova i visine naknade štete nastale usled ujeda napuštenih pasa na teritoriji grada Vranja.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: