Nazad

"Grom": U Vranju uhapšen samo jedan diler

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 06.12.2013 - 11:49

U Vranju je, u akciji policije organizovanoj po čitavoj Srbiji, za sada uhapšen samo jedan narko diler.

Ilustracija

Akcija hapšenja dilera narkoticima organizovana je na teritoriji 27 policijskih jedinica u petak u šest časova, a u Vranju je do sada uhapšena jedna osoba, saznaje OK Radio.

Za sada ime privedenog nije saopšteno, a kako je rečeno u ovdašnjoj Policijskoj upravi, ceo spisak uhapšenih objaviće MUP Srbije po završetku akcije.

Kako je potvrđeno u Birou za koordinaciju rada službi bezbednosti, akcija pod radnim nazivom "Grom" sprovodi se na osnovu naloga donetog na sednici Biroa kojim je predsedavao Aleksandar Vučić.

Akcija je sinhronizovana i jednodnevna, a u njoj se privode pripadnici organizovanih kriminalnih grupa koji se bave distribucijom droge.  

Na osnovu bezbednosnih procena očekuje se da će biti privredeno više stotina lica koje se bave tom kriminalnom delatnošću.

Više informacija očekuju se tokom dana.

Aleksandar Aca Stojković

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: