Nazad

Harija urnisao kratak kabl

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 26.08.2012 - 12:24

Drugo veče manifestacije "Karanfil devojče" u Vranjskoj Banji proteklo je u znaku nastupa benda "Hari Mara Hari".

Sa lica mesta
Bezmalo dva ipo sata Hari Varešanović i njegov bend pokušavali su do poslednjeg atoma snage da animiraju mnogobrojnu publiku. 
 
Pevalo se, zajedno sa njim, skoro pa horski - "Sedamnaest ti je godina",  Ti znaš sve", "Baš ti lepo stoje suze" "Lejla", i mnoge druge. 
 
No, čitav konvert niko se nije pomerio sa sedišta, pa je Hari lično pozvao na malo đuskanja, "jer je ovo koncert, a ne predstava". 
 
Prvo su ga poslušali predstavnici vlasti i "misice" iz prvog reda, a potom i ostali, njih oko 1.500. 
 
Hari je čitav koncert vodio bitku sa prekratkim kablom  za mikrofon, ali je koncert ipak uspešno priveo kraju. 
 
Ono što  organizatori nisu, pevač je morao sam da uradi kako bi olakšao sebi nastup. Skoro na svaku pesmu pravio je Hari sebi prolaz  duž bine, sklanjajući u stranu zvučnike i cvetne aranžmane, uz rasplitanje kabla koji se zavlačio u sve te prepreke. 
 
Ipak, posle  koncerta, Hari Varešanović je za OK Radio rekao da je bez obzira na sve, zadovoljan koncertom. Ostaje da mu verujemo. 
 

Manifestacija "Karanfil devojče"  nastavlja se u nedelju, centralnim dešavanjem, izborom za "Mis karanfila" i  koncertom Ane Bekute.  

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: