Nazad

Hoće li đaci prvaci dobiti NOVČANU POMOĆ? Znaćemo u ponedeljak

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 13.09.2020 - 12:59

U ponedeljak, 14. septembra, u 08.00 sati, biće održana treća sednica Gradskog veća u novom sazivu.

Biće održana treća sednica u novom sazivu FOTO: vranje.org.rs
Članovi Veća razmatraće, između ostalog, Finansijske izveštaje za 2019. godinu javnih preduzeća „Direkcija za razvoj i izgradnju grada Vranja“ u likvidaciji i „Skijalište Besna Kobila Vranje“ u likvidaciji.
 
Biće razmatrani i Nacrt Odluke o izmeni i dopuni Odluke o pijacama na teritoriji grada Vranja, Nacrt Odluke o dopuni Odluke o  komunalnim delatnostima na teritoriji grada Vranja, Nacrte Odluka o promeni osnivačkog akta javnih ustanova Javna biblioteka „Bora Stanković“, Narodni muzej, Pozorište „Bora Stanković“ i Turistička organizacija grada Vranja
 
Na dnevnom redu biće i Predlog Odluke o utvrđivanju visine novčane pomoći učenicima prvog razreda osnovnih škola na teritoriji grada Vranja, Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora manifestacije „Zlatni puž 2020“ – 6. Svetski dečji festival animiranog filma, kao i Predlog Rešenja o obrazovanju Organizacionog odbora 40. Manifestacije „Borini pozorišni dani“. 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: