Nazad

I Banja dobija opštinska priznanja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 10.01.2013 - 11:22

Povodom obeležavanja 26. januara i 135 godina od oslobođenja Vranjske Banje od Turaka, Skupština te gradske opštine donela je odluku o ustanovljenju javnih priznanja.

Vranjska Banja

Svetlana Cvetković, predsednica Skupštine, kaže za OK Radio da će biti dodeljena jedno specijalno i tri javna priznanja najzaslužnijim kolektivima i pojedincima za afirmaciju Vranjske Banje.

- Nagradićemo najuspešnije, one koji su postigli najbolje rezultate  u, vaspitnoobrazovnoj delatnosti, kulturi naučnom i umetničkom radu – kaže Cvetkovićeva.  

Prema njenim rečima predloge za dodelu javnih priznanja mogu podneti pravna i fizička lica sa područja gradske opštine Vranjska Banja.

- Predlozi koji se dostavljaju najkasnije do 15. januara moraju da sadrže biografiju kandidata i postignute rezultate u oblasti kojom se bavi. O njima će odlučivati Mandatno imunitetska komisija – kaže Cvetkovićeva.

Javna priznanja biće dodeljena na svečanoj sednici Skupštine Vranjska Banja 26. januara.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: