Nazad

I FSS protiv Surdulice?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 13.05.2018 - 09:38

Vranje – Iako je u Surdulici takoreći sve spremno za odigravanje finala Kupa Srbije, još uvek je neizvesno da li će tako i biti.

Gradski stadion u Surdulici se sređuje specijalno za finale FOTO: D. Milošević
U finalu najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u zemlji će se sastati ekipe Partizana i Mladosti iz Lučana 23. maja, ali čelnici kluba iz Humske su zatražili od FSS da promeni lokaciju finala.
 
Svoj stav crno-beli opravdavaju činjenicom da stadion u Surdulici ima kapacitet od svega 3.312 sedećih mesta dok je interesovanje za prisustvo finalu znatno veće. 
 
- Partizan trenutno ima tri frakcije navijača, iz svega navedenog nerealno je da se meč organizuje na Radnikovom terenu - rekao je direktor Partizana Miloš Vazura.
 
Sa svoje strane, uprava Radnika se oglasila saopštenjem u kojem kritikuje ovakav stav Partizana.
 
Iako nezvanična, prva reakcija iz FSS ide na ruku beogradskim crno-belima.
 
Miodrag Janković, predsednik Takmičarske komisije Fudbalskog saveza Srbije je potvrdio da je stigao zahtev Partizana i izrazio sumnju da će se finale odirati u Surdulici.
 
- Komesar za bezbednost FSS-a (Ljubisav Sekulić) smatra da je bezbednosna situacija komplikovana zbog tri frakcije navijača Partizana.
 
Finale je uvek meč visokog rizika, pa je komesar uključen u organizaciju događaja. Tražićemo, naravno, i mišljenje policije
 
Ipak, pretpostavljam da će se pre igrati negde drugde nego u Surdulici. I sigurno ne u Beogradu - rekao je Janković za Alo.
 
Definitivna odluka još uvek se čeka.
 
- Ne verujem da će se znati pre ponedeljka. Tog dana se održava skupština FSS-a u Staroj Pazovi, verovatno će zasedati i Izvršni odbor
 
Tada može da se očekuje odluka - dodaje on.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: