Nazad

I Recko među LEGENDAMA ZVEZDE (VIDEO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 19.09.2018 - 16:33

Prvom meču Crvene zvezde u Ligi šampiona protiv Napolija u Beogradu prisustvovao je i trener Dinama iz Vranja, Dragan Antić Recko, a vreme pred početak meča proveo je u društvu legendi crveno-belih.

Recko uživa u društvu fudbalskih legendi FOTO: Instagram/Djidja
Crvena Zvezda napravila je prvi korak u Ligi šampiona, susretom sa Napolijem na stadionu „Rajko Mitić“ i to je bila prilika da se podsetimo ljudi koji su pre 27 godina crveno-bele doveli na sam tron evropskog fudbala.
 
Deo šampionske generacije Crvene zvezde koja je 1991. godine u finalu fudbalskog Kupa šampiona u Bariju savladala Olimpik iz Marseja, pojavila se na stadionu neposredno pred početak meča sa Napolijem.
 
Ljupko Petrović, Dejan Savićević, Siniša Mihajlović, Refik Šabanadžović, Goran Vasilijević, Dragiša Binić, Miodrag Belodedić, Ilija Najdoski, Slobodan Marović, Vlada Stošić i Ivica Momčilović burno su pozdravljeni od strane navijača Zvezde.
 
Par časova pred početak Zvezdine premijerne utakmice u Ligi šampiona, nekoliko legendi crveno-belih provelo je u kafiću u kompleksu stadiona „Rajko Mitić“.
 
Među njima, odmah do Siniše Mihajlovića, svoje mesto je našao i legenda vranjskog fudbala i sadašnji prvi čovek „Dinama“, Dragan Antić Recko, a ovaj susret ovekovečen je na društvenim mrežama.
 
Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su bod na svom debiju u Ligi šampiona pošto su u prvom kolu C grupe odigrali nerešeno 0:0 sa italijanskim velikanom, Napolijem.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Legende

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
vranjanac
19.09.2018. , 10:45
Recko Djuvecar!!!