Nazad

Ističe rok za podnošenje dokumentacije za učeničke stipendije

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 30.09.2022 - 10:01

U Odseku za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje Gradske uprave, u toku je izdavanje uverenja o prosečnom mesečnom prihodu po članu domaćinstva za učeničke i studentske kredite, domove i stipendije. Rok za podnošenje dokumentacije za učeničke stipendije je 30.09.2022. godine. U skladu sa konkursima Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, za studentske kredite i domove rok je od 1. do 31. oktobra.

Foto: OK Radio
Konkurs za učeničke stipendije i kredite https://mpn.gov.rs/skolski-i-studentski-zivot/stipendije/ucenicke-stipendije-i-krediti/
 
Konkurs za studentske stipendije i kredite https://mpn.gov.rs/skolski-i-studentski-zivot/stipendije/studentske-stipendije-i-krediti/
 
Brošure za učeničke i studentske stipendije i kredite mogu se kupiti u knjižarama.
 
Sve informacije o dokumentaciji potrebnoj za izdavanje Uverenja o prosečnom mesečnom prihodu po članu domaćinstva mogu se dobiti putem broja telefona 071/421-643, ili lično u Odseku za obrazovanje, kulturu, sport, omladinu i informisanje, Dom kulture, 2. sprat, kancelarija br. 11.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: