Nazad

Iz Londona u Vranje: SAŠA ĆURČIĆ ĐANI dolazi u Dinamo

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 18.01.2019 - 21:58

Saša Ćurčić Đani, nekadašnji reprezentativac i prvotimac Partizana i Aston Vile, novi je pomoćni trener Dinama iz Vranja.

FOTO: Twitter/sasacurcic10
Kako saznaje Telegraf.rs, legendarnom Đaniju sledi selidba na jug Srbije iz Londona, gde će biti pomoćni trener Radmilu Jovanoviću, šefu stručnog štaba Vranjanaca.
 
Prvi čovek Dinama, Dragan Recko Antić, dogovorio se sa Ćurčićem da bude deo štaba od 13. februara ove godine, uoči početka prolećne polusezone Super lige.
 
Nema sumnje da će ekscentrični Đani biti velika atrakcija i motivator fudbalerima Dinama, s obzirom na burnu i bogatu karijeru.
 
- Hvala gospodinu Antiću na pozivu i ukazanoj šansi. Izuzetno sam srećan i počastvovan što ću biti deo Dinama. Radiću tamo gde pripadam, a to je fudbalski teren.
 
Biću u stručnom štabu i jedva čekam da upoznam igrače, moju braću
 
Želim im zdrave i uspešne pripreme - rekao je Đani za Telegraf i dodao da želi da se startuje pobedom protiv Spartaka u prvom prolećnom meču.
 
Do sada, Đani je radio u Kristal Palasu, sa mlađim kategorijama i prvim timom, ujedno je bio i ambasador kluba, za koji trenutno uspešno nastupa Luka Milivojević.
 
Podsetimo, nedavno je i Aca Lukas postao potpredsednik Dinama na molbu Dragana Antića, tako da Vranjanci okupljaju ozbiljnu ekipu.
 
Pred Ćurčićem je težak zadatak, jer je Dinamo poslednji na tabeli Super lige Srbije, sa samo deset bodova.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: