Nazad

Izložba digitalne grafike "Obala" u Galeriji NU

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 16.03.2023 - 09:59

Pozivamo vas na otvaranje izložbe ,,Obala”, Tatjane Trajković, koja će biti otvorena u Galeriji Narodnog univerziteta u Vranju u petak 17. marta 2023. godine u 19 sati.

Foto:Promo
Osluškujući sebe i stvarajući sopstvenu imaginarnu geografiju, beogradska umetnica Tatjana Trajković predstavlja se serijom digitalnih grafika na temu obala. Tatjana Trajković je samostalna umetnica i integrativna savetnica u art terapiji i psihodrami. Rođena je 1975.g. u Beogradu. 
Diplomirala je na Fakultetu primenjenih umetnosti 2000.godine na odseku grafika knjige/fotografija. Narednih šesnaest godina radi u izdavačkoj kući kao grafička dizajnerka, art direktorka, foto urednica i novinarka. Godine 2017. osniva udruženje Centar za umetnost i kulturu Artelje.
 
Učestvovala je na više samostalnih i grupnih izložbi u zemlji i inostranstvu. Majka je tri devojčice. Živi i radi u Zemunu.
 
Izložbu možete pogledati do 12.aprila 2023.godine.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: