Nazad

Izmenjen režim saobraćaja na autoputu: Smanjena prohodnost na delu puta od Vladičinog Hana do Grdelice

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 27.05.2024 - 09:45

U cilju obezbeđenja sigurnosti učesnika u saobraćaju i nesmetanog odvijanja radova, na delu autoputa u smeru od Vranja ka Nišu, od petlje Vladičin Han do petlje Grdelica, primenjuju se izmene u režimu saobraćaja.

Foto:OK radio
Prema najnovijim informacijama, vozna ili preticajna saobraćajna traka biće zatvorena tokom trajanja radova. To znači da će saobraćaj biti usmeren na slobodnu saobraćajnu traku.
 
Kako bi se smanjile moguće nezgode i osigurala bezbednost svih učesnika u saobraćaju, molimo sve vozače da poštuju saobraćajne propise i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.
 
Radovi su obezbeđeni odgovarajućom signalizacijom i opremom kako bi se vozačima pružila jasna uputstva i olakšalo kretanje kroz izmenjeni režim saobraćaja.
 
Molimo sve učesnike u saobraćaju za strpljenje i pažnju dok se prilagođavaju novim uslovima na putu, čime će se osigurati sigurnost svih tokom putovanja.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: