Nazad

Janja na čelu Trezora?

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 30.10.2012 - 12:35

Dragan Janjić, jedan od lidera lokalnog URS-a, odskora je, pretpostavlja se, direktor vranjskog Trezora, koji radi kao filijala republičke Uprave za trezor.

Janjić (u sredini)

Sam Janjić nije želeo da potvrdi ni opovrgne ovu informaciju, uz naglasak da je ovaj posao dobio na određeno vreme od šest meseci, te da nema potrebe da se povodom njegovog radnog angažovanja diže bilo kakva tenzija.

- O mom zapošljavanju odlučivala je Uprava za trezor u Beogradu. Ja nisam prihvatio funkciju već posao, kao nezaposleno lice sa evidencije Nacionalne službe zapošljavanja – kaže Janjić.

I sad, da li je Janjić direktor, ili nije? Možda to neko i zna, ali smatra da oko toga što jedan od vlasnika diplome Fabusa dolazi na vrlo odgovorno i vrlo stručno mesto „ne treba da se dižu tenzije“.

Janjić kaže da je nakon promene lokalne vlasti ostao bez posla, ali da nije uzeo šestomesečnu naaknadu, na šta je po zakonu imao pravo, za razliku od nekih funkcionera iz prethodne gradske vlasti.

Uprava trezora u nadležnosti je Ministarstva finansija koje vodi Mlađan Dinkić, lider URS-a.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: