Nazad

Jedino Antić i Zuja čestitali "Simpu"

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Nedelja 01.12.2013 - 11:13

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić i direktor RTV Vranja Zoran Veličković jedina su dva lokalna političara koja su javno čestitali 50. rođendan kompaniji „Simpo“.

Simpo

„Simpo“ je osnovan 29. novembra 1963. godine, i ove godine navršava se tačno pola veka kompanije, što, začudo, nije obeleženo ni najskromnijom svečanošću.

Jedino Antić i Veličković nisu zaboravili najvažniji dan vranjske privredne istorije.

Prednjačio je Veličković, pa je televizija kojom on upravlja prva čestitala rođendan kompaniji, i to kao „kolektiv regionalne RTV na čijem je čelu Zoran Veličković“.

Antić je bio nešto konkretniji ali i oprezniji. Dok se Veličković obraćao samo Dragomiru Tomiću, gradonačelnik je najboljim željama dodao i adresu generalnog direktora Slađana Disića.

Iako su mediji najavljivali pompeznu proslavu 50. rođendana „Simpa“, do  toga jednostavno nije došlo, pa je sve prošlo čak i bez uobičajene pompeznosti oko „Kućne izložbe“ na Sajmu nameštaja.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: