Nazad

Još bez tendera za Pozorište

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 25.09.2013 - 11:10

Tender za izvođača radova na izgradnji Pozorišta u Vranju još nije raspisan, iako je bilo nekih ranijih najava da će biti otvoren početkom ove nedelje.

Pozorište, danas

Stojan Bogdanović iz Službe za javne nabavke Gradske uprave koji i vodi slučaj Pozorišta kaže da neće da daje nikakve informacije, jer za to nema odobrenje načelnice Uprave Miroslave Mladenović.

– Sve što vas zanima u vezi Pozorišta podnesite Gradskoj upravi zahtev pisanim putem. Šta god budem rekao može da se zloupotrebi, tako da informacije preko načelnice Mire – kaže Bogdanović.

Zamenica gradonačelnika Bojana Veličkov saopštila je da je tenderska dokumentacija spremna i da se naredne nedelje očekuje raspisivanje tendera.

– Dokumentacija je kompletirana i data je na uvid predsedniku komisije Mići Stojanoviću, inače predstavniku Zavoda za zaštitu spomenika kulture.

Kada on bude dao saglasnost, komisija će ponovo zasedati i raspisati tender – kaže Veličkov.

Tender za izvođača radova na izgradnji Pozorišta trajaće 40 dana, a nakon toga će uslediti rok za žalbe od osam dana.

Aleksandar Aca Stojković

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: