Nazad

Još jedno PRIZNANJE ZA FRENKIJA

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 10.09.2018 - 11:23

Na 27. Festivalu televizijskog etnološkog filma FESTEF u Kučevu, Slađan Stojanović, snimatelj Dopisništva RTS-a u Vranju, dobio je nagradu “Srebni pastir” za najbolju režiju.

Slađan Stojanović. Foto: FB

Priznanje je dobio za dokumentarni film “Dejan”, za elegantno i vizuelno promišljeno pripovedanje o svešteniku koji u slobodno vreme neguje još jednu veliku i neobičnu ljubav.

Festival je održan od 7. do 9. septembra, prikazano je 38 filmova domaćih i stranih autora u Centru za kulturu “Veljko Dugošević” u Kučevu.

Slađan Stojanović je autor više dokumentarnih filmova, na mnogim festivalima je nagrađen, osnivač je Festivala dokumentarnog filma “Dokument”, koji se od 2006. godine održava u Vranju.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Baltazar
11.09.2018. , 21:22
Pa noz da budes nagradjivan al samo po tija vasari kude ides, ovako, neka ozbiljnija varijanta - tesko. Pozdravi tvoju podrsku iz bgd da nusta neje vecno. Licno, mislim da si daleko daaaaleko od biko kakvog talenta a moz se ritas kokko oces, glumis po vr fLajera, toj ti je domet bato.