Nazad

JS: Nema nikakvog RASKIDA, svi sa liste su NAŠI KANDIDATI

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 25.05.2020 - 11:50

Ako sa nekim nemate koaliciju, nemate šta ni da raskidate, kaže prvi čovek Jedinstvene Srbije (JS) u Vranje, Dejan Manić.

Svako u životu ima pravo da bira svoj put, kaže Dejan Manić, zamoljen da prokomentariše saopštenje GG „Vranje Vranjancima“ o istupanju iz koalicije sa JS.
 
- Ako nekom nekome odgovara sprovođenje na lokalu politike koju predstavlja Dragan Marković Palma, onda je dobrodošao, ako ne želi – srećan mu put.
 
Mi sa GG „Vranje Vranjancima“ nismo ništa potpisali, tako da nemamo šta ni da raskiamo – ističe Manić.
 
Prema njegovim rečima, lista za lokalne izbore predata 8. marta je lista „Dragan Marković Palma - Jedinstvena Srbija“, dakle, samostalna lista ove partije.
 
Na pitanje šta će biti sa dva kandidata čije je povlačenje sa liste najavljeno, Manić decidirano odgovara da je situacija jasna.
 
- Da biste imali kandidate iz neke druge političke opcije, morate da imate koalicioni sporazum u kojem se navede koji kandidat pripada kojoj političkoj grupaciji.
 
Kada toga nema, smatra se da su svi kandidati nosioca liste, u ovom slučaju Jedinstvene Srbije.
 
Svi kandidati su svojevoljno potpisali da prihvataju kandidaturu na listi JS, tako da tu nema ništa sporno, to su sve naši kandidati – poručuje Dejan Manić.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: