Nazad

Jubilarna sednica Gradskog veća

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 01.06.2013 - 11:27

Gradsko veće Vranja održalo je u subotu svoju jubilarnu, 40. sednicu.

Gradsko veće u Vranju

Pred većnicima su bile rasprave o završnom računu budžeta grada za 2012. godinu, o obilaznici kod Vranja, a dosta vremena potrošeno je i na bezbedonosne teme.

Tako je Veće raspravljalo o izveštajima o stanju javnog reda i mira, o stanju bezbednosti saobraćaja i o stanju kriminaliteta na području grada Vranja za 2012. godinu.

Veće je prihvatilo i promene statuta više javnih preduzeća, „Direkcije za izgradnju grada“, „Uprave Banje“, „Vodovoda“, Komrada“, „Novog Doma“, „Zavoda za urbanizam“, „Radio televizija Vranje“ i „Skijalište Besna Kobila“.

Većnici su usaglasili i tekst Konkursa za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti ekologije i zaštite životne sredine za 2013. godinu, Predlog Odluke o dodeli sredstava za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti kulture za 2013. godinu, kao i više drugih akata.

Konferencija za novinare u povodu ovih tema biće održana te u ponedeljak, 3. juna.   
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: