Nazad

Jumko dobitnik VOJNE SPOMEN MEDALJE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 19.05.2020 - 10:14

Kompanija „YUMCO“ izVranja dobitnik je vojne spomen medalje za izuzetan doprinos sistemu odbrane Republike Srbije.

Sa dodele priznanja. Foto: MOD

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je na svečanosti u Domu Garde na Topčideru ovo veliko priznanje uručio generalnom direktoru kompanije Branislavu Trajkoviću u znak zahvalnosti za pruženu podršku MO i Vojsci Srbije tokom borbe na suzbijanju zarazne bolesti kovid -19.

- Vojna spomen medalja koju sam primio na svečanosti u Domu Garde na Topčideru je veliko priznanje za našu kompaniju i zasluge pripadaju svim radnicima koji su i vanrednom stanju pokazali odgovornost i solidarnost.

Angažovanjem i u proteklih meseci pokazali smo da naša država i Vojska mogu da računaju na "YUMCO" ne samo u dobrim već i u kriznim vremenima.

Srećan sam što smo mogli da pomognemo i ponosan što je naš rad prepoznat i javno pohvaljen
-  kaže Trajković.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin je svima koji su donirali sredstva radi sprečavanja širenja i suzbijanja zarazne bolesti Kovid-19, zahvalio u ime Srbije, u ime predsednika Republike i vrhovnog komandanta Vojske Srbije Aleksandra Vučića, u ime svakog vojnika i pacijenta, poručivši da je zahvaljujući njima Srbija pokazala svoje najbolje i najlepše lice onda kada je bilo najteže.


 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: