Nazad

Kad Vranje nije bolje nego što jeste

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 04.02.2013 - 12:26

Takmičenje u oratorstvu „Besede u Zoranovu čast“ povodom godišnjice od ubistva Zorana Đinđića, ove godine neće biti organizovano u Vranju, prvi put posle sedam godina.

Proglašenje najboljih na vranjskom takmičenju 2012. godine

Vranje se ne nalazi na spisku gradova za održavanje kvalifikacija za takmičenje kojim će biti obeleženo deset godina od ubistva Zorana Đinđića, predsednika DS-a i prvog demokratskog premijera Srbije posle rata.

Tema ovogodišnjeg takmičenja je „Srbija će biti bolja nego što jeste, ako svi mi budemo bolji nego što jesmo“.

- Centrala DS-a na ovaj način nije nama uskratila takmičenje, već je pozvala da se mladi ljudi iz svih sredina uključe u nadmetanje u govorništvu.

Vranjski odbor DS-a će im omogućiti prijavljivanje i odlazak za Leskovac, na kvalifikacije – kaže Marija Đorić iz GrO DS-a Vranje.

Prema njenim rečima cilj retoričkog nadmetanja je da se ove godine podigne kvalitet beseda, ali i samog takmičenja, čije će finale biti održano u Beogradu 11. marta.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: