Nazad

Kamioni "Terne" oštetili most kod Vranja

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 03.04.2013 - 10:43

Most preko Jelašničke reke kod sela Gramađe u opštini Vladičin Han teško je oštećen i saobraćaj je dozvoljen samo za putnička vozila.

Predsednik Mladenović na licu mesta

Prema rečima meštana tog sela, most su oštetili kamioni preduzeća “Terna” koji prevoze materijal za izgradnju Koridora 10.

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović posetio je Gramađe i nadležnim službama za održavanje puteva dao rok od najviše pet dana za sanaciju rupa.

– Most je teško oštećen i rupe su bile opasne za vozače, tako da sam odmah naložio postavljanje metalnih ploča. Sada preko mosta mogu samo putnička vozila, a za dva dana počeće potpuna sanacija oštećenja kada će ta deonica biti zatvorena za saobraćaj.

On će se odvijati preko alternativnog pravca Suva Morava – kaže Mladenović.

Prema njegovim rečima, stručne ekipe su u sredu izašle na lice mesta i čitavu konstrukciju procenile kao “dotrajalu”, tako da je neophodno pojačanje i nosećih stubova mosta preko Jelašničke reke.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: