Nazad

Kavim - Jedinstvo OSTAO BEZ STANICE u Ćupriji

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 13.07.2018 - 10:41

“Kavim-Jedinstvo” iz Vranja posle četiri i po godine povlači se sa glavne autobuske stanice u Ćupriji i gazdovanje prepušta paraćinskom prevozniku “Eurolin”, prenose “Večernje Novosti”.

Vranjskom prevozniku samo lokalni prevoz. Foto: Jedinstvo

Posle popisa, za nedelju je najavljena primopredaja objekta stečajnom upravniku “Velmortransa plus”, u čijem je vlasništvu stanica, a od ponedeljka stanicu preuzima novi zakupac.

Prema pisanju “Novosti”, Agencija je raspisala licitaciju za zakup ćuprijske stanice, zbog stupanja na snagu novog Zakona o prevozu putnika, ne uvaživši primedbu Odbora poverilaca koji je izrazio svoje neslaganje prekidom ugovora sa zakupcem “Kavim - Jedinstvom”.

“Kavim” je pre četiri godine zakupio stanicu odmah nakon otvaranja stečaja.

Bez obzira na to što se zakupac sada menja, Vranjanci ostaju u Ćupriji jer će i dalje obavljati lokalni prevoz putnika.

“Kavim - Jedinstvo”, koji je pomogao ćuprijskoj vlasti da ponovo uspostavi više meseci ugašeni prevoz putnika na lokalu, ostaće u radu do okončanja tendera kojim će biti dodeljena koncesija za objedinjeni prevoz đaka i putnika.

 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: