Nazad

Kavim-Jedinstvo: Prevoz kreće od ponedeljka po POSEBNOM REDU VOŽNJE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 02.05.2020 - 12:03

Na osnovu Odluke Vlade Republike Srbije o ublažavanju mera zabrane obavljanja javnog prevoza putnika za vreme vanrednog stanja, “Kavim-Jedinstvo” će početi da obavlja međumesni prevoz putnika od ponedeljka, 04. maja.

Red vožnje će semenjati usled zahteva putnika i preporuke Vlade FOTO: OK Radio
Na snazi će biti poseban red vožnje a tokom sledeće nedelje će se pratiti zahtevi putnika i preporuke Vlade, i shodno tome će se i menjati red vožnje.
 
- Posebno se mole putnici da se radi zaštite zdravlja pridržavaju instrukcija koje su date i to da prilikom ulaska u vozilo i u toku putovanja obavezno nose zaštitne maske i rukavice i da pri ulasku i izlasku iz vozila drže propisano rastojanje od dva metra – poručuju iz “Kavim-Jedinstva”.
 
Sve detaljnije informacije u vezi sa međumesnim prevozom putnici mogu dobiti pozivanjem naših Autobuskih stanica na sledeće brojeve telefona:
 
Autobuska stanica Vranje 017/7421-201
 
Autobuska stanica Vladičin Han 017/ 743-066
 
Autobuska stanica Bujanovac 017/ 653-322
 
Red vožnje u međumesnom saobraćaju koji će biti na snazi od ponedeljka možete preuzeti ovde.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:

03.05.2020. , 13:15
Ne moze da se pruzme red voznje