Nazad

Klima se vladajuća koalicija u Vranju

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 13.03.2013 - 16:40

Iz vranjskog SNS-a najavljuju zahtev za smenu gradonačelnika Zorana Antića i raskid koalicije sa SPS-om, ukoliko se ispostavi da je donedavni odbornik naprednjaka potpisao pristupnicu u SPS-u.

Šefovi SNS-a i SPS-a Nikolić i Antić

Visoki  funkcioner SNS-a izjavio je posle najnovijeg obraćanja anonimnog funkcionera iz SPS-a koji naprednjake optužuje po nekoliko tačaka, da je vreme da „anonimni funkcioner socijalista izađe iz mišje rupe i imenom i prezimenom potpiše svoje izjave date OK Radiju“.

– Sve što je anonimus rekao, pričao je o sebi i SPS-u i svojoj kriminalnoj prošlosti. Keka je njihov prijatelj sa kojim su uništili Vodogradnju u Vranju zajedno sa Novom Srbijom.

Ovde jednostavno imamo strah od letenja jer sada samo mogu da lete SPS-ovskim krilima. To ih je pretvorilo u ljude koji iznose gnusne laži i neistine.

Međutim, uskoro u Vranje stiže Aleksandar Vučić i neka se socijalisti dobro drže zbog svih kriminalnih radnji koje su počinili – kaže jedan od lidera SNS-a u Vranju.

On je podsetio na postojanje nekoliko istraga protiv ljudi iz SPS-a, uključujući bivšeg i sadašnjeg gradonačelnika, rekavši da za to niko neće odgovarati dok je načelnik PU Vranje Slađan Velinović.

– Da je išta tačno od onoga što je ovaj minorni anonimus naveo, vajni Velinović bi već uhapsio članove SNS-a, jer je on poznat po tome što prvo hapsi, a onda traži dokaze.

Pre ili kasnije sve u životu dođe po svoje, pa će tako i Kekini drugari koji su se sa njim sastajali na različitim pumpama u Vranju, kad tad platiti ceh.

Šta reći o ljudima čiji se šef sastajao sa Mišom Bananom koji je dilovao narkotike. Izgleda da je visoki anonimni funkcioner iz SPS-a pod dejstvom tih supstanci davao izjave protiv SNS-a, gledajući se u ogledalu i videvši nedonošče prepadnuto od kompletnog spoljnog sveta – kaže naš sagovornik.

On ističe da je ovo poslednji put da vranjski SNS odgovara na anonimne prozivke.

– Ako pričaju i pišu, neka se potpisuju  imenom i prezimenom, pa da se pogledamo u oči i da mi njima kažemo šta im mislimo.

Ukoliko je Boban Pešić, koji je ukrao odbornički mandat naprednjacima stvarno prešao u SPS, to je kršenje koalicionog sporazuma i za nas ne važi više taj sporazum.

Mi ćemo predložiti smenu gradonačelnika Vranja i tražićemo drugu skupštinsku većinu sa ozbiljnim i odgovornim strankama koje vole Vranje, a ne samo svoje fotelje.

Da bi se bilo ko bavio zelenašenjem mora da ima novac, a taj novac je kod socijalista, a da bi se neko bavio reketiranjem, taj mora da ima silu i moć, a to ima SPS.

I želim samo da dodam da su pozorište u Vranju zapalili njihovi koalicioni partneri iz Jedinstvene Srbije sa kojima su u veoma bliskim odnosima – priča visoki funkcioner SNS-a.

On na kraju napominje da su socijalisti, kako je kazao, „ti koji još koji dan hoće da ukradu još po nešto, svesni da se bliže izbori na kojima laži, prevare i insinuacije ne prolaze kod građana Vranja“.

– Mi smo kao stranka inicirali promene u Gradskom veću i rukovodećim mestima, ne vodeći računa o tome da li nam je neko brat, kum ili pobratim, već da li je učinio nešto za dobrobit građana i firme u kojoj radi, za razliku od socijalista – završava visoki funkcioner vranjskog SNS-a.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: