Nazad

KNAUF otvorio svoja vrata za javnost: Nove investicije vredne ČETIRI MILIONA EVRA (FOTO)

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 23.08.2019 - 15:23

Surdulica, Vranje – Knauf Insulation je tokom prvih 15 godina poslovanja u Srbiji uložio preko 30 miliona evra u vrhunsku tehnologiju i pogone, a u planu su i dalja ulaganja u fabriku u vrednosti od preko četiri miliona evra.

Knauf Insupation u Surdulici, najbolja u Knauf grupi FOTO: Promo
Sa ciljem da se zainteresovana javnost bolje upozna sa proizvodnim procesom i načinom poslovanja kompanije, ali i informiše o planovima vezanim za nove investicije, Knauf Insulation je organizovao "Dan otvorenih vrata" u fabrici u Surdulici za predstavnike medija. 
 
Naša kompanija zastupa kako poslovne tako i interese društva i zajednice u kojoj poslujemo, a sa svojih 139 zaposlenih smo jedini proizvođač kamene vune u Srbiji, izjavio je prilikom obilaska proizvodnih pogona generalni direktor Knauf Insulation zadužen za zemlje Balkana, Kipar i Maltu, Tihomir Civkaroski
 
- Dobre rezultate dugujemo matičnoj kompaniji koja sa preko 40 godina iskustva u industriji, predstavlja jednu od najbrže rastućih u industriji izolacionih materijala, ali i svim našim zaposlenima i njihovoj posvećenosti da proizvedu najbolje i najkvalitetnije, poštujući sve zadate standarde – istakao je Civkarovski i dodao da pored domaćeg, surdulička fabrika snabdeva još desetak tržišta u regionu svojim proizvodima. 
 
Direktor fabrike u Surdulici Jovica Mišić naglasio je da surdulička fabrika postoji još od 1974. godine, a da naredne godine obeležava deceniju i po otkako se pridružila Knauf porodici. 
 
Pored stalno uposlenih proizvodnih pogona, bez prestanka se radi na poboljšanju različitih delova proizvodnog procesa
 
- Zahvaljujući tome, dobrom kolektivu i odličnom proizvodu, 2018. godine surdulička fabrika proglašena je za najbolju u celoj Grupi – naveo je Mišić.
 
Kompanija Knauf Insulation koja važi za jedno od najcenjenijih imena u svetu termoizolacije, u Srbiji je članica nemačko – srpske privredne komore (AHK) i mnogih drugih strukovnih i privrednih udruženja
 
Na taj način ne samo da ulaže u svoj razvoj, već zajedno sa drugim velikim investitorima, pomaže dalji razvoj i Srbije, Pčinjskog okruga i same Surdulice, istaknuto je na “Danu otvorenih vrata”.

Foto Galerija

Knauf Insulation Dan otvorenih vrata

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: