Nazad

Kod MALOLETNIKA nađena DROGA, uhapšen još jedan mladić

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Petak 09.08.2019 - 14:52

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Vranju uhapsili su S. D. (2000) iz Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i E. B. (1992), takođe iz Bujanovca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Određeno im zadržavanje do 48 sati FOTO:D.Ristić/OK Radio
Policija je u torbici E. B. i kod jednog šesnaestogodišnjaka pronašla manju količinu marihuane koju su prethodno, kako se sumnja, kupili od S. D.
 
Po nalogu zamenika tužioca Višeg javnog tužilaštva u Vranju, S. D. i E. B. je  određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni  tužilaštvu. 
 
Protiv šesnaestogodišnjeg muškarca policija će podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: