Nazad

Kolić: Nema zloupotreba u Trgovištu

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 16.02.2013 - 11:14

Zamenik predsednika opštine Trgovište Aleksandar Kolić ocenio je kao “sramne i štetne po Trgovište” navode opozicije o nedomaćinskom vođenju te lokalne zajednice.

Kolić

Prema Kolićevim rečima, tvrdnje Darka Tomića, lidera URS-a iz Trgovišta, su, kako je istakao „sramne i nanose veliku štetu opštini Trgovište“.

- Odgovorno tvrdim da se u našoj siromašnoj opštini ne vrši zloupotreba službenog položaja i ne krši zakon, jer je ova vlast konačno uvela red i poslovanje u skladu sa zakonom, za šta će potvrdu dati i nadležne institucije koje kontrolišu rad opštinskih uprava.

Predlažem da konačni sud na račun ispunjenih ili neispunjenih obećanja sa početka mandata vladajuće većine daju birači opštine Trgovište prilikom prvih narednih lokalnih izbora – kaže Kolić.

On ističe da su apsolutno neprihvatljive bilo kakve optužbe od strane predstavnika opozicije koji su za vreme svoje vladavine stvorili, kako je rekao, „diktaturu, anarhiju i zadužili opštinu“.

- Što se tiče sredstava za reprezantacije koje je Tomić pomenuo, smatram da je i to netačno i sramno.

Mi još uvek otplaćujemo račune za reprezentacije koje je prethodna vlast napravila.

Želim na kraju da pozovem sve nadležne institucije da sprovedu istragu o kupovini glasova na izborima od januara do juna prošle godine.

Tada je, naime, sadašnja opozicija, a tadašnja vlast podelila tri miliona dinara u vidu socijalnih davanja, kako bi kupila glasove građana – završava Kolić.  
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: