Nazad

Kompanija "Sekopak" uručila donaciju JKP "Komrad"

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Utorak 28.05.2024 - 13:19

Javno komunalno preduzeće „Komrad“ iz Vranja dobilo je 30 kontejnera „zvona“ i 15 kontejnera za prikupljanje staklene ambalaže, kao donaciju kompanije „Sekopak“ iz Beograda.

Foto:vranje.org.rs
Tim povodom, danas je na Trgu Staniše Stošića uručena donacija i organizovana akcija podizanja svesti o stvaranju ekoloških navika.
 
Zamenik gradonačelnika Milan Ilić rekao je da se radi o vrednoj donaciji za Vranje.
 
„Na ovaj način brinemo o zaštiti životne sredine. Drago mi je da su u celu akciju uključeni i najmlađi, jer je u toku i radionica za učenike OŠ „Vuk Karadžić. Dobra saradnja našeg javno komunalnog preduzeća i „Sekopaka se nastavlja, a svi mi zajedno ukazujemo na činjenicu da o ekologiji treba da razmišljamo i u budućnosti“, rekao je zamenik gradonačelnika Milan Ilić. Nešto ranije, predstavnike kompanije „Sekopak“ primio je i gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: