Nazad

Komunalni program: Sređuju se SEOSKI PUTEVI

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Četvrtak 20.09.2018 - 07:35

Realizacija Komunalnog programa za ovu godinu nastavlja se uređenjem seoskih i lokalnih puteva na teritoriji Grada Vranja.

Čišćenje rastinja, uređenje  jarkova i bankina FOTO: vranje.org.rs
Pomoćnik gradonačelnika Saša Pešić, obilazeći radove rekao je da lokalna samouprava, asfaltiranjem nekategorisanih puteva, ulaže višestruke napore na poboljšanju uslova života za sve građane sa domaćinstvima van grada
 
- Radovima je obuhvaćeno čišćenje rastinja pored puteva, uređenje  jarkova i bankina za šta je izdvojeno 600.000 dinara
 
Uvažavajući potrebe meštana, sa ciljem povećanja sveukupne bezbednosti u saobraćaju na lokalnim putevima, Grad je ovogodišnjim Komunalnim programom predvideo radove u selima Ćukovac, Kumarevo, Tibužde, Kupinince, Aleksandrovac, put Rataje – Pavlovac, Ristovac, Buštranje i deonicu Gornji Vrtoš prema selu Stropsko
 
Predviđeni rok za završetak radova je poslednja nedelja novembra, a izvođač radova firma “Hidrokop” iz Sopota - naveo je Pešić. 
 
Predsednik Mesne zajednice Ćukovac Miodrag Đorđević izrazio je tom prilikom zahvalnost gradskom rukovodstvu. 
 
Kako je rekao, nakon prošlogodišnjih radova, ovo je još jedan dokaz da gradonačelnik sa saradnicima ima puno razumevanje za rešavanje problema sa kojima se susreću ljudi sa sela.
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
Sladjan
21.09.2018. , 10:50
Postovani Imam dva pitanja: Kad ce te srediti put od zbunja i drveca posto se skoro nemogu mimoici dva vozila a da negovorim od autobusa i kamiona I pitanje drugo: Kad ce biti asfaltiranje tog puta u duzini skoro 2 kilometara?
Sladjan
21.09.2018. , 13:20
Postovani Zaboravih da dodam u kojem mestu sam naveo sredjivanje puta. To je selo Mostanica.