Nazad

Konačno počeli sa krpljenjem rupa

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Ponedeljak 08.04.2013 - 10:45

Vranjski “Vodovod” započeo je radove na krpljenju udarnih rupa na najugroženijim gradskim saobraćajnicama.

krpljenje rupa na vranjskim ulicama

 

Krsta Janjić, direktor tog  preduzeća kaže da  se osim sanacije rupa na kolovozu  radi i na zameni kocke u ulici “Bore Stankovića”. 
 
Prema rečima nadležnih u “Direkciji za izgradnju”, u okviru Komunalnog programa preduzeća za 2013. godinu najpre će biti sanirane udarne rupe u oko šezdesetak ulica iz užeg  gradskog jezgra, a zatim i na periferiji grada. 
 
Ukupna vrednost radova je 35 miliona dinara.
 
- U programu izgradnje i uređivanja građevinskog zemljišta za 2013. godinu za održavanje gradskih saobraćajnica u letnjem periodu izdvojeno je 15, a za održavanje opštinskih puteva  20 miliona dinara. 
 
Krpljenje je započeto u “Cetinjskoj”, “Zmaj Jovinoj” i “Partizanskoj” ulici – kaže Dejan Stanojević, zamenik direktora Direkcije.  
 
On je najavio i asfaltiranje ulica “Miodraga Stojkovića”, “Jovana Veselinova” “Novosadske”, “Dragutina Jovanovića” , “Ratka Sofijanića”, “Rifata Burdževića”. 
 
- Asfalt nabavljamo u Bujanovcu , jer asfaltna baza “Preduzeća za puteve” u Vranju još uvek ne radi. Izvođač radova na krpljenju udarnih rupa je “Vodovod”, a na asfaltiranju ulica bujanovačka firma “Sava Belča” – kaže Stanojević. 
 

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: