Nazad

Korona otkazala Overload Metal Festival

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Subota 11.07.2020 - 11:37

Overload Metal Festival koji je trebao da bude održan 18. jula u Vladičinom Hanu, otkazan je zbog loše epidemiološke situacije.

Na žalost ljubitelja metal zvuka, svirke neće biti
Overload Metal Festival je trebalo da bude zagrevanje za sedmo izdanje Overload festivala, i na njemu su najavljeni nastupi nekoliko beogradskih i niških hevi benova, kao i vranjski "Mud Factory"
 
- Overload Metal Festival koji je trebao da bude održan 18. jula, otkazan je zbog loše epidemiološke situacije, a u skladu sa odlukama i merama koje je donela Vlada Srbije i proglašenja vanredne situacije u opštini Vladičin Han zbog epidemije izazavane koronavirusom.
 
Vidimo se 2021. godine - stoji u saopštenju Ovarload festivala.
 
Sedmo izdanje Overload festivala zakazano je za 31. jul i 1. avgust na Sportskom centru "Kunjak".
 
Ukoliko loša epidemiloška situacija u Srbiji potraje, i njegovo održavanje bi moglo biti dovedeno u pitanje.
 
- Situacija se menja iz dana u dan, ali je sigurno da ćemo ispoštovati sve neophodne mere koje donesu nadležni oko održavanja javnih skupova u situaciji kada epidemija virusa korona još nije završena - najavili su organizatori.
 
Prve večeri festivala obeležiće hip-hop zvuk, a nastupiće Kruševac Geto, Sunshine i Beogradski sindikat.
 
Zvezde druge festivalske večeri će biti Artan Lili, Texas Flood i Galija.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: