Nazad

Korona termin tradicionalne manifestacije: Kreće MAJ MESEC MUZIKE

Izvor: OK Radio - Lokalne vesti - Sreda 09.09.2020 - 11:08

Tradicionalna manifestacija posvećena klasičnoj muzici "Maj mesec muzike", biće održana u periodu od 10. septembra do 5. oktobra.

Pubilka će morati da poštuje propisane mere zaštite
Pomeranje manifestacije uslovila je epidemiološka situacija izazvana korona virusom, zbog koje su bila odložena sva kulturna dešavanja i veća okupljanja u zatvorenom prostoru. 
 
Manifestaciju će u četvrtak, 10. septembra, u Pozorištu "Bora Stanković" u 19 sati, otvoriti zamenica gradonačelnika Zorica Jović
 
Tada će celovečernji koncert za klarinet pod nazivom "Njeno veličanstvo muzika", održati Vranjanac, Aleksandar Tasić
 
U okviru manifestacije biće održano deset koncerata i to u Sali Muzičke škole "Stavan Mokranjac" sa početkom u 19 sati, osim završnog koncerta 5. oktobra, koji će takođe biti održan u sali vranjskog pozorišta. 
 
Ovogodišnje svečanosti klasičnoj muzici u čast obeležiće nastupi profesionalnih muzičara, profesora muzičkih akademija i fakulteta iz zemlje i okruženja. 
 
Pubilka će morati da poštuje propisane mere zaštite
 
Organizator manifestacije je Muzička škola "Stevan Mokranjac", a pokrovitelji su republičko Ministarstvo kulture i informisanja i Grad Vranje.

Komentari

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: